EUROSONG Pogledajte spot za pjesmu ‘Crazy’ koju pjeva Franka Batelić

Na HRT-u je u utorak predstavljen spot za pjesmu ‘Crazy’ s kojom će nas Franka Batelić predstavljati na ovogodišnjem Eurosongu u Lisabonu.

Autor glazbe za pjesmu Crazy je Branimir Mihaljević, a autorica teksta i glazbenih dionica Franka. Videospot su režirali Sandra Mihaljević i Igor Ivanović, za koreografiju je bio zadužen Igor Barberić, za osmišljavanje izgleda Jasenka Tudor Bevanda, kostime je izradio Hippy Garden, za šminku je bila zadužena Kristina Hošnjak, za masku BrushBar, a za frizuru Salon Franić.

Videospot je snimljen u Zorin domu u Karlovcu i zagrebačkom hotelu Double Tree by Hilton.

– Pjesma je moćna, drugačija i pomalo luda kako kaže sam naslov. Vjerujem da će se svidjeti publici i da će uživati slušajući je, jednako kao što smo mi dok smo radili na njoj posljednja tri mjeseca! Posebno sam ponosna na to što smo pjesmu na konačnu obradu poslali u londonski studio Metropolis.

Miksao ju je Paul Norris, dobitnik nagrade Grammy za rad na Rihanninu albumu Unapologetic, koji je radio i na albumu X Eda Sheerana te na pjesmama sastava Black Eyed Peas, zatim Davida Guette, Jessie J, Alicije Keys i brojnih drugih.

Crazy je masterirao jedan od najpoznatijih inženjera u Europi, Tim Young, poznat po radu na multiplatinastim albumima sastava The Clash, Sade, Eltona Johna, The Smithsa, istaknula je Franka za HRT.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije