DVD DONJI KRALJEVEC Jedno od bolje opremljenih vatrogasnih društva

Aktivnosti DVD-a Donji Kraljevec su 2017. godine bila usmjerena prema poboljšanju radnih uvjeta u društvu, edukaciji članova društva, radu sa mlađim naraštajima, te postizanju ciljeva određenih planom rada.

Svakodnevno se susreću s poteškoćama financijske naravi, ali uvijek na neki način uspijevaju doći do potrebnih sredstava za nabavku prijeko potrebne opreme koja je nužna za rad društva.

Što se tiče opreme DVD Donji Kraljevec jedno od bolje opremljenih društava u Međimurju. Kao što se može vidjeti 2017. godine je postavljena fasada na Domu kulture i na našoj garaži.

Sljedeći zadatak im je postaviti nova garažna vrata tako da se može i pročelje garaže završiti. Vrata su pripremljena, te je samo potrebno naći vremena za obaviti te radove, piše portal Vatrogasci Međimurja.

Tijekom 2017. godine imali su 17 intervencija, od toga je bilo 7 požarnih intervencija, zatim 8 tehničkih intervencija i 2 protupožarna dežurstva. Osim intervencija, sudjelovali su i na natjecanjima na području Općine i županije gdje su sa svojim ekipama postigli zadovoljavajuće rezultate.

– Zahvaljujemo Općini D. Kraljevec, načelniku Općine Miljenku Horvatu, MO D. Kraljevec, sponzorima i donatorima, te svim žiteljima naše Općine koji su na bilo koji način pomogli i olakšali društvu ostvarivanje zacrtanih ciljeva – poručeno je.

Na samom kraju podijeljene su spomenice za 20 godina rada u društvu: Josipu Kovaču i Antunu Gosarić. Za 30 godina rada istu je primio Božidar Cvek, dok su spomenice primili i Freiwilige Feuerwher Pistorf, Andreas Fuchs, Bernard Wursch, Andrija Ribić, Antun Car – AC instalacije, Dejan Mikec i Macini kolači d.o.o.

Na skupštini je između ostalih bio i županijski zapovjednik Mladen Kanižaj koji je pohvalio rad društva, ali i njihove članove koji rade za dobrobit svih mještana Donjeg Kraljevca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije