ALOJZIJA I FRANJO Prava i iskrena ljubav ne poznaje granice

Franjo Tišlarić (74) i Alojzija Tišlarić (68) iz Pušćina 14. veljače 2018. proslavili su svoje 50. zajedničko Valentinovo. Pripremili su 10-ak predivnih žutih ruža kao poklon svakom gostu te uz smijeh i suze s nama podijelili dio svoje priče.

– Mi smo vrlo jednostavni ljudi, nismo htjeli raditi veliku priču iz toga pa smo svoju 50. godišnjicu braka 27. siječnja 2018. godine proslavili u užem krugu obitelji, kažu Franjo i Alojzija.

Iza njih je pola stoljeća uspona i padova, a kao što kažu svaki brak može uspjeti uz vrlo jednostavan temelj koji se sastoji od mnogo tolerancije, razumijevanja i čestog kompromisa. Uz sve spomenuto, njihova najvažnija tajna velika je ljubav koju dijele od samog početka pa sve do danas.

Franjo i Alojzija imaju dvoje djece i troje unučadi te se vole prisjećati uspomena i zgoda iz njihova djetinjstva uz osmijehe i riječi pune ljubavi.

– Upoznali smo se vrlo mladi i u zanimljivim okolnostima zabave. Nagovorila sam svog brata da me na zabavu povede sa sobom, a Franjo je bio tamo sa svojim prijateljima. Na prvom susretu već sam čula: Ti budeš moja!, uz smijeh je ispričala Alojzija.



Nekada je način života bio potpuno drugačiji nego što je danas te mnoge stvari nisu bile tako lako dostupne. Bilo je trenutaka veselja i sreće, ali isto tako potrebno je shvatiti da u svakom braku ima i one druge strane te se ne smije tako lako odustajati.

Valentinovo je poseban dan posvećen malim znakovima pažnje poput darivanja, ali obitelj Tišlarić podsjeća da je za pokazivanje stvarne nematerijalne ljubavi potreban i svaki drugi dan u godini.



Kad se osvrneš na svoj život, otkrit ćeš da su trenuci koje pamtiš, trenuci u kojima si stvarno živio, oni trenuci u kojima si postupao u duhu ljubavi. (Henry Drummond)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije