SVETI MARTIN Okviri u obliku srca za najljepše poruke i trenutke

Turistička zajednica Općine Sveti Martin na Muri je povodom Valentinovog omogućila mještanima, posjetiteljima i turistima stvaranje prekrasnih uspomena i fotografija u centru Svetog Martina i u Termama sveti Martin.

Naime, radi se o postavljenim okvirima u obliku srca unutar kojih se svatko može fotografirati i na koje se svatko može potpisati ili ostaviti određenu poruku svojim najbližima i najdražima.

Ivana Knez, direktorica TZ Sveti Martin je htjela svima koji su zainteresirani omogućiti stvaranje lijepih uspomena uz simboličan okvir u obliku srca povodom mjeseca ljubavi.

– Okvire u obliku srca s posebnim porukama ćemo nakon veljače postaviti u labirint ljubavi u Žabniku uz Centar za posjetitelje i mlin na Muri kako bi se i tokom nadolazećeg proljeća posjetitelji mogli fotografirati i upisivati poruke najdražima – kažu u TZ.

Načelnik općine Dražen Crnčec podržava postavljanje okvira u obliku srca i nada se da će brojni turisti sa sobom, osim prekrasnih doživljaja stvorenih u toj destinaciji, sa sobom ponijeti i fotografije sa najdražima unutar srcolikog okvira.

Na fotografiji su Barbara Perčić, stručna suradnica TZ-a i Dejan Krajačić, djelatnik Općine koji je i izradio okvire.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije