ZAMALO TRAGEDIJA Pijanog izvukli iz vode usred naselja

Da zaštitimo privatnost osobe s fotografije zamutili smo mu lice. On je iz Donje Dubrave. Da nije bilo dvojice njegovih prisebnih sumještana čovjeku bi danas zacijelo bio pogreb. Život bi skončao na doista bezazlen i glup način.

On je prije dva dana u vidno alkoholiziranom stanju pao u cestovni jarak s vodom visine do 30 centimetara. Bilo je to u Ulici Pavleka Miškine. Kako su nam rekli njegovi spasitelji, samo Bog je htio što su ovdje prolazili i vidjeli ga kako se bespomoćno pokušava izvući iz vode.

Pokušali su mu pružiti ruke, izvući ga, no uzalud. Čovjek je bio previše pijan, ošamućen. Izvukli su ga tek kada su mu oko pojasa zavezali uže. Od trenutka kada su ga ugledali, kada su ga počeli izvlačiti i kada su ga dovezli kući prošlo je samo 20 minuta.

Za ovo djelo zaslužuju čestitke i duboki naklon, no ne žele da im se spominju imena. Rekli su da bi to učinio svaki koji bi se našao na tome mjestu, samo bi morao biti priseban i trijezan, a oni su to bili.

U svojoj toj nevolji spašeni sretnik po smještaju u njegov dom nije zaboravio ukoriti spasitelje za nestalu bocu rakije!?

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije