NAUTIČARI Dražen Miser preuzeo kormilo Fljojsara iz Donje Dubrave

Nautički klub Fljojsar iz Donje Dubrave s radom je započeo 2006. godine i danas u svojim redovima okuplja veliki broj zaljubljenika u nautiku i rijeku Dravu.

U subotu, 3. velječe okupili su se u kavani Opera na izbornom godišnjem skupu. U protekle četiri godine klub je uspješno vodio Darko Punčikar koji je istaknuo zadovoljstvo što je bio na čelu kluba te se svima zahvalio na podršci.

U izvješću o radu spomenuo je sudjelovanje u općinskim manifestacijama, organizaciju Smotre dravskih plovila, vrlo atraktivno natjecanje u ekipnom veslanju te spustove koje su organizirani Dravom i Murom.

Posebno mu je drago što su uz pomoć donatora uspjeli nabaviti 5 novih čamaca pa sada imaju ukupno 10. Kraju su priveli registraciju plutajućeg objekta tj. njihovog Nautičkog doma na vodi.

Kormilo Fljojsara ponovno preuzima Dražen Miser koji je izabran za predsjednika. Miroslav Duhović je dopredsjednik, dok je blagajna u rukama Marija Horvata. Miser je pozvao sve članove na suradnju kako bi se što uspješnije realiziralo sve ono što imaju u planu ove godine.

Uz srodne udruge iz Preloga i Donjeg Vidovca te predstavnike općinskih udruga, gost Skupštine bio je i načelnik Marijan Varga koji je imao samo riječi hvale za Fljojsare.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije