MNOŠTVO AKTIVNOSTI Limena glazba ponos Dekanovca

U subotu 20. siječnja limena glazba Dekanovec pred velikim brojem članova gostiju uzvanika održala je redovnu godišnju izvještajnu skupštinu.

Predsjednik limene glazbe Antun Peras u svom izvješću o radu za proteklu 2017. godinu naveo je sve aktivnosti koje je provodila limena glazba Dekanovec, a posebno se osvrnuo na one kojima se limena glazba posebno ponosi.

Sudjelovanje na 18. međunarodnom natjecanju simfonijskih orkestara u češkom gradu Ostrava, gdje se je osvojila srebrna plaketa u višoj kategoriji.

Kao promotor općine Dekanovec nastupili su na županijskoj smotri u Prelogu, gostovali na proslavi 20-obljetnice puhačkog orkestra u Goričanu te na velikom 51. festivalu za završetak branje grožđa u Gamlitzu-Austrija, kao prvi orkestar iz zemlje koja nije iz Njemačkog govornog područja.

Posebno su ponosni na održani koncert pod nazivom “ususret blagdanima” na kojem su uz veliki orkestar limene glazbe Dekanovec nastupali mali orkestar i djeca iz njihove glazbene igraonice, koja okuplja velik broj djece od pet do osam godina koja će se nadaju se u društvu uključiti u rad limene glazbe Dekanovec.

U očuvanje kulturnih vrijednosti općine za sve uspjehe limena glazba Dekanovec i njen predsjednik Antun Peras veliko hvala upućuje voditelju/dirigentu Danijelu Požgaj, svim sviračima, općini Dekanovec načelniku Ivanu Hajdarović koji ih podržava u svim aktivnostima, Izvršnom odboru, donatorima kao i svim mještanima na dobrovoljnim prilozima bez kojih ne bi mogli realizirati sve zacrtano.

Nakon skupštine druženje svih je nastavljeno u odličnoj atmosferi uz domjenak.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije