SRD ŠARAN MALA SUBOTICA Borislav Drk i nadalje predsjednik

U subotu je u ribičkom domu u Maloj Subotici kod jezera Trate održana izborna godišnja skupština SRD ‘Šaran’ Mala Subotica. Tajnik Franjo Mesarić otvorio je Skupštinu nakon što se utvrdilo da ima kvoruma i prihvaćen je dnevni red.

U radno predsjedništvo ušli su predsjednik Borislav Drk i zapisničar Franjo Mesarić, a izabrana su i dva potpisnika zapisnika: Branko Kovačić i Đuro Mendelski.
Predsjednik je podnio iscrpan izvještaj o četverogodišnjem radu društva i o poribljavanju. Izvještaj o financijama i o radnim akcijama podnio je tajnik Franjo Mesarić.

Ispred nadzornog odbora izvještaj je podnio Branko Kovačić i zaključio da nije bilo nikakve nepravilnosti u radu rukovodstva, odnosno cjelokupnog rada, a da su se sve obaveze prema Općini Mala Subotica i prema Savezu izvršavale na vrijeme. Nakon pročitanih svih izvješća prišlo se prihvaćanju izvješća koja su prihvaćena jednoglasno nakon čega je predsjednik raspustio skupštinu i prišlo se biranju novog/starog rukovodstva s nekim malim izmjenama.

I u narednom mandatu ostaje stari/novi predsjednik Borislav Drk, tajnik će i dalje biti Franjo Mesarić, dok je podpredsjednik Darko Horvat dao ostavku i izabran je Mladen Nađ.

Upravni odbor čine Mladen Rok, Josip Lajtman, Kristijan Juras, Miljenko Bajkovec, Borislav Drk, Franjo Mesarić i Mladen Nađ. U Nadzornom odboru su Darko Horvat, Mladen Jelenić i Velimir Hergotić, Komisiju za poribljavanje čine Đuro Mendelski, Darko Horvat i Franjo Mesarić, dok su članovi Stegovne komisije Srećko Sklepić, Darko Vlašić i Mladen Nađ.

Skupština je sve kandidate jednoglasno prihvatila. Gost Goran Lipić iz ŠRU “Linjaka” Palovec obavijestio je sve prisutne da skupština glasa i prihvati jedan dio izmjene Statuta koji je tek najavljen na Savezu. Skupština je to prihvatila kako se ne bi moralo ponoviti skupštinu samo zbog nekih izmjena.

Najveća novost je to da društvo osniva natjecateljsku ekipu koja će pronositi ime društva i ravnopravno se natjecati s ostalim društvima na području Međimurja. Tko će sve biti u natjecateljskoj ekipi odlučit će dogovorom sami zainteresirani članovi, a konačnu odluku donijet će rukovodstvo, odnosno Upravni odbor.

Tajnik je pročitao i planove za 2018. godinu, što će opet ovisiti od mogućnosti i financijskih sredstava. Nazočnima se s prigodnim riječima obratio i načelnik općine Valentino Škvorc. U raspravi o izvješćima i riječ gostiju javili su se: Mladen Jelenić, Goran Lipić, Đuro Mendelski, Josip Lajtman i Mladen Nađ. Nakon postavljenih pitanja, na koja je odgovoreno, rasprave i riječi gostiju tajnik je skupštinu priveo kraju.

Slijedio je mali domjenak, druženje i ribički razgovori o izmjeni iskustva.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije