VIDEO I FOTO Na airsoft susretu u Koprivnici 130 natjecatelja

Na koprivničkom Kampusu je u subotu, 13. siječnja održan veliki airsoft susret na kojem je sudjelovalo 130 natjecatelja iz 31 prijavljenog kluba iz cijele zemlje.

Scenarij ide ovako: Godina je 2030. Na prostoru Europeje politički lideri i šefovi velikih koorporacija u svojoj pohlepi za moći i novcem doveli su do nestajanja srednje klase društva te masovnog siromaštva. Više od 70 posto stanovnika Europeje je siromašno i živi u gotovo robovlasničkom sistemu. Jedino tko još ima relativno normalne uvjete života su vojska i policija koja je u službi politike i koorporacija.

Stanovnici Europeje odluče pokušati vratiti ravnotežu i svrgnuti političare i šefove velikih koorporacija s vlasti. Predsjednik Europeje tada mobilizira sve vojne i policijske postrojbe te se priprema na državni udar.

Stanovnici Europeje već su zauzeli nekoliko vojnih objekata i skladišta, te su postali vrlo ozbiljan protivnik u ovom sukobu. Političarima i bogatoj eliti ne ide u prilog ni činjenica da je pokret otpora sastavljen od bivših pripadnika vojske i policije…

Prvi ovogodišnji airsoft susret, pod nazivom OP GHETTO III odvijao se u organizaciji Airsoft udruge Podravina. U velikoj fotogaleriji pogledajte kako je bilo.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije