KOKI TRAŽI DOM ‘Ničiji’ pas s kojim se loptaju institucije

Psa Kokija je pronašla jedna djevojka uz cestu u Čakovcu. Pošto na kiši i hladnoći nije mogla čekati s njim hoće li se komunalni redar Grada Čakovca smilovati i dati nalog da se Koki smjesti u Azil Prijatelji u Čakovcu, odvela ga je k sebi. Kako se kasnije pokazalo, to je bila velika greška, javlja Azil Prijatelji Čakovec na svojoj Facebook stranici.

Djevojka ne stanuje na području Čakovca, no mislila je da je za nalog nadležan Čakovec, pošto je Koki pronađen na području Grada. Tu počinje ‘loptanje’ s njom i Kokijem. Nakon brojnih poziva, što komunalnim redarima, što službi 112, rečeno joj je da je za njega nadležna Općina Pribislavec te da se obrati komunalnom redaru iste.

Javila se i ostala šokirana, istovremeno i jadna i bijesna. Komunalni redar Općine Pribislavec joj je rekao da mora platiti 1200 kuna ako želi da se Koki zbrine u Azil Prijatelji Čakovec jer bez tih novaca Azil Kokija neće uzeti. A pošto ga je uzela, sad je to njezin pas, a istovremeno i problem.

Dao joj je i jedan savjet – da drugi put okrene glavu na drugu stranu pa neće imati tih problema. Nije imala drugu mogućnost nego ga zavezati vani jer je imala rat kad ga je uvela u kuću, zbog svojih kućnih ljubimaca. 1300 kuna nema, a zadržati ga ne može.

Koki je muško štene staro 3 mjeseca, nije čipiran, a bit će srednjeg rasta. Jedino što traži je dom i nekoga tko se neće ‘loptati’ s njim, nego će mu bacati lopticu. Nekoga tko ga neće izbaciti na ulicu – nekoga tko će ga voljeti. Ukoliko ste zainteresirani za udomljavanje Kokija možete se javiti u inbox Azila Prijatelji ili na broj mobitela 095/8863-391.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije