BEBE U VIJEĆNICI Načelnik Varga podijelio novčane potpore

U srijedu, 27. prosinca 2017. načelnik Općine Donja Dubrava Marijan Varga podijelio je novčane potpore novorođenoj djeci u drugom polugodištu tekuće godine.

Potporu u iznosu od 2.000,00 kuna primilo je 12 novorođene djece, što je dvostruko više djece nego prošle godine u ovo vrijeme. Potporu su primili: Dorian Šimunić, Leona Bogadi, Amalia Zvošec, Elena Jakupak, Emili Novoselec, Aleksandar Šujak, Mihael Kardoš, Jošua Mališić, Ana Mišković, Ivan Rusak, Tia Matotek i Vinko Radmanić.

Iznos od 3.000,00 kuna dobila je Nela Klipić kao treće dijete (3. dio dara). Načelnik je bio vidno oduševljen velikim brojem beba sa svojim roditeljima koji su se okupili u vijećnici.

Istaknuo je da se nada još većem povećanju nataliteta u Donjoj Dubravi te da će se pobrinuti da najmlađi imaju najbolju moguću skrb i dostojan život od malih nogu kao i njihovi roditelji i svi ostali mještani.

Inače, potpore za rođenje djeteta su jedne od najizdašnijih u Međimurju. Naknada za novorođeno dijete iznosi 2.000 kuna, a svako treće i naredno dijete dobiva 3.000 kuna godišnje i to tijekom pet godina.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije