FOTO Vatrogasci Podturna ponosni su vlasnici novog kombi vozila

DVD Podturen bogatiji je za novo kombi vozilo koje je Općina financirala u iznosu od 100.000 kuna iz proračuna za 2017. godine, a ostatak od 200.000 će se otplatiti kroz leasing iz davanja Općine iz Sredstava za financiranje djelatnosti dobrovoljnih vatrogasnih društava.

Kombi vozilo vatrogasci će koristiti u razne svrhe, od odlazaka na manifestacije i raznih događanja. Svečanu primopredaju svojim dolaskom su uveličala sva društva s područja općine Dekanovec-Domašinec-Podturen te njihov zapovjednik Stjepan Tomašek sa zamjenicima.

Primopredaju su popratili i predstavnici JVP Čakovec, zapovjednik Mladen Kanižaj, predsjednik VZMŽ Mario Medved, zamjenik zapovjednika VZMŽ Robert Meglić, načelnik Općine Podturen Perica Hajdarović te bivši načelnik Općine Josip Lepen uz domaće vatrogasceod najmanjih članova do užeg rukovodstva društva.

Domaćini su se ponajviše zahvalili sadašnjem i bivšem načelniku Općine koji brinu za sigurnost vatrogastva na njihovom području, piše portal Vatrogasci Međimurja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije