FOTO Naši za naše – prikupili 12 tisuća kuna za malog Matiju Novaka

>> Humanitarni koncert “Naši za naše”, Gornji Mihaljevec (Subota, 30.12.2017.)

U Domu kulture u Gornjem Mihaljevcu održan je humanitarni koncert ‘Naši za naše’ i to trinaesti put za redom. Ove godine prihod se skupljao za malog Matiju Novaka iz Gornje Dubrave koji nažalost umjesto u igri, većinu svog slobodnog vremena provodi po bolnicama.

Uz pokrovitelja koncerta Općinu Gornji Mihaljevec, veliki posao u organizaciji obavili su mjesni odbori Gornja Dubrava i Bogdanovec. Prepuna sala bila je kao i uvijek premala za sve koji su željeli pripomoći, što dokazuje koliko je ovom mjestu potrebna dvorana za ovakve i slične prigode.

Na kraju priredbe načelnik Goran Lovrec predao je Matiji prikupljena sredstva u iznosu od preko 12 000 kuna, nakon čega se Matija zahvalio svima prisutnima ali i doktorima koji mu pomažu. Posebna zahvala ide svim izvođačima koji su se odazvali u velikom broju i održali koncert za pamćenje.

Nastupili su: Dominik Bogdan, mažoretkinje Nedelišća, OŠ Gornji Mihaljevec, Valentina Zadravec, KUU “Lipa” Zoran Lisjak, Gusti Lacković, Sara Pevec, plesni centar “Livi”, TS KUD-a ” Sveti Jeronim Štrigova”, ŽVS “Stridone” , MVS “Sveti Juraj na Bregu”, a posebni gost večeri bio je Đuka Čaić.

Program su vodili Lea Kovačić i Mario Novak.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije