VIDEO I FOTO Hrvatske mačke u središtu Čakovca: Prva revijalna izložba mačaka

Neočekivano veliki broj posjetitelja, pogotovo djece, odazvao se je danas, 30. prosinca, Međunarodnoj revijalno izložba mačaka u Čakovcu. Izložba je otvorena u zgradi Doma sindikata do 18 sati.

Ovo je prva revijalna izložba mačaka u Čakovcu, a organizira je registrirano Felinološko društvo iz Karlovca koje registrirano kod Saveza felinoloških društava Hrvatske te FIFe, svjetske organizacije uzgajivača mačaka pa sa pravom možemo reći da je ova manifestacija dodatno obogatila kulturni, obrazovni i turistički život grada.

Na samoj izložbi je izloženo 26 mačaka iz Hrvatske, a nisu došli predviđeni izlagači iz Slovenije i Mađarske, od 20-ak registriranih uzgajivača iz sva 4 Felinološka drustva (Križevci, Karlovac, Split, Zagreb).

Posjetitelji imaju mogućnosti raspitati se o različitim pasminama, njihovim karakteristikama, temperamentu, uzgoju i slično, direktno od vlasnika i uzgajatelja, a promotivno se predstavljaju udruge koje promoviraju proizvode vezane uz uzgoj mačaka.

Također, posjetitelji će birati najljepšu mačku te će prve tri plasirane dobiti vrijedne nagrade, birat će ih ustvari djeca koja na kupone ispisuje ime mačke koja je na njih ostavila najupečatljiviji dojam.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije