KULTURNO umjetničko društvo Žiškovec: Tko su laureati društva?

Kulturno umjetničko društvo Žiškovec je na proslavi 20. rođendana zahvalnica nagradilo članove koji su neprekidno u društvu 10 i 20 godina. Dodatno su oni koji su u društvo od osnivanja dobili zahvalnice Hrvatskog sabora kulture.

Zaslužnima su zahvalnice uručili Dejan Buvač, predsjednik Upravnog odbora Hrvatskog sabora kulture i Zajednice HKUU Međimurske županije i Jagoda Srša, predsjednica KUD Žiškovec.

Za 10-godišnji rad u društvu nagrađeni su: Josip Baksa, Ana Belović, Antun Blažić, Dragutin Kneklin, Nikola Munđar, Marina Ninić, Vlado Ninić i Valent Zadravec.

Za 20-godišnji rad zahvalnice su primili: Ruža Baksa, Jelena Bednjak, Draženka Kraljić, Marija Makovec, Tatjana Mikolaj, Mihaela Munđar, Slavica Sabolčec, Jagoda Srša, Viktorija Srša, Nada Vugrinec, Marija Zadravec, Ivan Kraljić, Nikola Kraljić, Dragutin Makovec, Dragutin Srša i Stjepan Toplek.

Zahvalnice su primili sponzori i donatori društva, a bez kojih djelovanje društva ne bi bilo moguće.

Dvostruko je nagrađeno i KUD Žiškovec. Nagradio ih je Hrvatski sabor kulture srebrnom diplomom dok su od Zajednice HKUU Međimurske županije primili brončanu plaketu.

Podjetit ćemo kako je rođendansko slavlje održano na Štefanje u prepunoj dvorano Doma kulture u Žiškovcu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije