BOŽIĆNO DARIVANJE hrvatskog branitelja Florijana Novaka iz Čakovca

U organizaciji Pave Jazvića, predsjednika HVIDR-a Jug Čakovec, branitelji su u subotu, 23. prosinca povodom nadolazećih božićnih blagdana obišli svojeg kolegu branitelja i invalida Domovinskog rata Florijana Novaka iz Čakovca.

Tom prilikom donijeli su mu prehrambene proizvode kako se ‘Floki’ ne bi osjećao usamljen u ovo božićno vrijeme. Florijan Novak bio je pripadnik Hrvatske vojske, Hrvatskih obrambenih snaga i 7. gardijske brigade Puma. Ima status hrvatskog ratnog vojnog invalida i u proceduri je rješavanje njegove braniteljske mirovine.

– Ovom prilikom želim se zahvaliti u Florijanovo ime svima onima koji su pomogli nabavu ovih prehrambenih proizvoda i na taj način malo uljepšali život našem Florijanu. Zahvaljujemo se gradu Čakovcu i Međimurskoj Županiji koji su pomogli dodijelom donacija tijekom ljetnih mjeseci te su na taj način riješeni dugovi koje je Florijan imao prema davateljima režija i stanodavcu, rekao je Pavo Jazvić.

Dodao je da se zahvaljuje i Robertu Puji koji je zajedno s njim sastavljao zamolbe za pomoć prema gradu i županiji kojima su riješili Florijanov veliki problem – struja je ponovno stigla u njegov stan.

– Nadam se da smo mu malo uljepšali ove božićne i novogodišnje blagdane. Ovom prilikom svim građanima Grada Čakovca i Međimurske županije u svoje ime i u ime članova HVIDR-a Jug Čakovec, a posebno članovima HVIDR-a Jug Čakovec i njihovim obiteljima želim sretan i blagoslovljen Božić te sretnu i uspješnu novu 2018. godinu, poručio je Pavo Jazvić za kraj.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije