DOČEK 2018. U Čakovcu Tragovi, fešte i u Prelogu, Središću i Kotoribi

Svi već naveliko razmišljamo gdje i kako dočekati Novu, 2018. godinu.

Neki će se odlučiti, kako kažu za ‘međimursku hižu’ tj. u toplini doma, dok će svi oni željni provoda otići u neki restoran ili pak na nekom trgu proslaviti s društvom.

Grad Čakovec i Turistička zajednica, prema uhodanoj tradiciji, organiziraju doček na Trgu Republike u Čakovcu. Doznajemo da se sprema velika fešta uz sve popularnije Tragove koji su nedavno snimili spotove za svoje dvije pjesme koje su u kratkom roku postale hitovi.

Uz dobru svirku bit će tu i novogodišnja čestitka i zdravica čakovečkog gradonačlnika Stjepana Kovača kao i vatromet.

– Već tradicionalno građani Grada Preloga i njihovi gosti, u Novu će 2018. godinu ući zajedničkim dočekom na Trgu slobode ispred Doma kulture u Prelogu. Za dobru feštu pobrinut će se popularni “Oaza band”, a uz šampanjac i čestitke gradonačelnika Ljubomira Kolareka, čeka nas i tradicionalni vatomet – rekao nam je Željko Sokač iz Grada Preloga.

Veselo će biti i na dočeku na šetnicu uz Muru u Murskom Središću.

– Kao i prijašnjih godina organiziramo doček na šetnici uz Muru i dobru međimursku glazbu. Siguran sam da će biti veselo i ove godine. Posjetitelji će se moći opustiti uz kuhano vino i čaj, a prema tradiciji u ponoć ćemo svi uživati u vatrometu – rekao nam gradonačelnik Dražen Srpak.

Doček se organizira i na istoku Međimurja, u Kotoribi.

Okupljanje i fešta bit će na prostoru novo izgrađene i natkrivene tržnice čije će se otvorenje upriličiti na ovaj način. Sve koji odluče doći u Kotoribu od 22 sata očekuje odlična glazba uz svirku Meta benda te besplatno kuhano vino i čaj.

Točno u ponoć općinski načelnik Ljubomir Grgec građanima će uputiti novogodišnju čestitku uz veličanstveni vatromet. – Svi ste pozvani na doček novog ljeta u Kotoribu jer dobre zabave neće nedostajati – poručuje Grgec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije