VIDEO Dirljiva priča iz Međimurja – Kiki odlučio pomoći Ivanu

Doba je Božića, a Božić je nekako vrijeme da pokažemo svoju dobrotu. Mnogo je humanitarnih akcija, neke su velike i medijski jako popraćene s jakim sponzorima ali nama su jednako drage i one male, koje za svoje bližnje pokreću pojedinci i prijatelji.

Jedan međimurski policijac je za svog malog bolesnog prijatelja prvo otrčao 70 kilometara, a onda pokrenuo lavinu donacija. Dok se 12 igrača borilo na terenu, mali je Ivan pogledom tražio samo jednog. Svog prijatelja Kristijana.

Kristijan, inače jedan od šefova međimurske policije Ivana je upoznao tek nedavno. Kad je čuo za njegovu priču – odlučio mu je pomoći.

“U razgovoru s prijateljem on je ponudio da za mojih pretrčanih kilometar staze, bilo koje utrke, on donira 100 kuna u humanitarne svrhe”, kaže Kristijan Srpak, voditelj Službe policije PU međimurske.

Otad je Kristijan za Ivana pretrčao 70 kilometara. Za pomoć su se javili i kolege policajci iz cijele Hrvatske. A u četvrtak su u Maloj Subotici za Ivana odigrane i dvije humanitarne malonogmetne utakmice.

Uskoro donosimo više informacija s turnira, a vi pogledjate RTL-ovu dirljivu priču iz Međimurja – o dva najbolja prijatelja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije