FOTO Čelništvo Kluba vatrogasnih veterana zasjedalo u Vratišincu

Sjednica Predsjedništva i Nadzornog odbora Kluba vatrogasnih veterana Vatrogasne zajednice Međimurske županije održana je u srijedu, 13. prosinca u predivno uređenom tavanskom prostoru DVD-a Vratišinec.

Nije to slučajno da je sjednica održana upravo ovdje. Čelnici Kluba su se svojim dolaskom željeli zahvaliti i odati priznanje na trudu i naporima DVD-a Vratišinec koje je u listopadu ugostilo preko dvjestotinjak vatrogasnih veterana Međimurske županije i njihovih gostiju, a povodom obilježavanja 30-te obljetnice Kluba. Riječi zahvalnosti tom su prilikom domaćinima uputili Ivan Novak i Đuro Hrašćanec, predsjednik i dopredsjednik Kluba.

Analizirajući troškove skupa, rečeno je kako su oni bili minimalni i iznosili su s tiskanjem prigodne monografije oko 25.000 kuna, a od 15.620 kuna otpada na tiskanje monografije koje je troškove pokrila Međimurska županija pa joj je klupsko čelništvo uputilo zahvalu, poglavito županu Matiji Posavcu.

Rečeno je kako će iduća godina biti izborna za najstarije vatrogasce Međimurja pa se za nju valja pripremati već sada kako bi u čelništvo ušli najsposobniji kadrovi koji će Klub i nadalje voditi tako uspješno.

U ime Vatrogasne zajednice Međimurske županije skup je pozdravio Mladen Kanižaj, zapovjednik Vatrogasne zajednice MŽ i JVP Čakovec. Rekao je kako je obveza Zajednice biti uz one koji su u daleko težim uvjetima stvarali međimursko vatrogastvo. Rekao je kako je radostan što je pohvale o njihovom radu čuo na nedavnom skupu vatrogasca slovenskoga Pomurja.

Iskoristio je vrijeme da veteranima uputi čestitke za nadolazeću godinu, a u željama im je istaknuo zdravlje kao prioritet. Bila je to prigoda da se vatrogasni veterani prigodnim riječima i poklonom zahvale dosadašnjem tajniku Dragutinu Trupkoviću koji odlazi u mirovinu te da pozovu njegovog nasljednika Nikolu Besedića da nastavi njegovim primjernim radom i obostrano uzornom suradnjom.

– Hvala na pohvalama koje ste nam uputili i raduje nas naše zadovoljstvo – rekao je u ime domaćina Andrej Kvakan, zamjenik zapovjednika DVD-a Vratišinec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije