FINALISTI Atomi iz Goričana ‘Dokazali smo kako se trud isplati’

Plesna skupina Atomi izborila je odlazak u finale Supertalenta svojim senzacionalnim nastupom.

Za vrijeme njihove točke zavladao je potpuni mrak. No ovih pet genijalaca sami su izradili svoje kostime i tako zasjali u punom sjaju.

Priprema za ovakav nastup traje uistinu dugo i zahtijeva mnogo truda i rada. “Pripremali smo se dva mjeseca. Za izradu jednog kostima trebalo nam je deset sati, a da ga obučemo na sebe sat vremena”, rekao je vođa grupe Patrik.

No njihov nastup zasigurno zahtjeva i mnogo struje i novaca. “Mislim da smo mnogo struje potrošili, spojeni smo na baterije, u ruci imamo upravljač kojim upravljamo, a 20 do 30 baterija potrebno je za jedno od nas.

Treba uložiti i dosta novca u sve te baterije”, dodao je Patrik za Showbuzz.hr.

Međutim, izrada njihovih kostima još je uvijek jeftinija nego u inozemstvu, usporedno s britanskim ili američkim Supertalentom, a to ih zapravo čini još većim genijalcima. Bilo kako bilo, njihova sreća sada je neizmjerna. Atomi su izborili finale. “Srce nam lupa, ovo je super! Nismo to očekivali”, kazali su.

Plesna skupina koja može biti inspiracija mnogim mlađima, ali i starijima su upravo Atomi. Ova petorka potpuno je samostalno ušla u Supertalent, a tek su tinejdžeri!

Vođa grupe je Patrik, a članovi su još Erik, Dominik, Jakob i Petra.

”Jako smo uzbuđeni i nismo očekivali prolaz u finale. Izuzetno smo ponosni na točku. Puno smo truda uložili u to i dokazali smo kako se trud isplati”, ispričali su za Novu TV iz ove marljive skupine čiji članovi idu od sedmog razreda osnovne škole do prvog srednje.

Njima je ostalo tjedan dana do velikog finala Supertalenta. Kažu kako su svjesni kako je to kratak rok, međutim, vjeruju da će se uspjeti pripremiti. ”Imamo ideje, ali još nije razrađeno. Na kostimima ne stignemo ništa mijenjati jer je prekratak rok”, rekli su.

Kako će izgledati njihova točka, ali nastupi ostalih finalista ne propustite u nedjelju od 20 sati na Novoj TV. Tada ćemo doznati i ime pobjednika ili pobjednice ovogodišnjeg Supertalenta!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije