TRASH&BURN Kustom art festival i promocija pin-up kalendara

U subotu, 16. prosinca u Metalac industrial baru održat će se još jedno Trash&Burn druženje uz promociju kalendara i novi zimski Trash&Burn Kustom art festival. Početak je u 18 sati.

Trash&Burn Kustom Art festival je zimsko izdanje Trash&Burna, na kojem će biti predstavljeni umjetnici ‘kustom’ scene. Moći ćete uživo vidjeti i kupiti radove pinstriping, lowbrow art umjetnika, a ukoliko želite pokloniti sebi ili voljenoj osobi tetovažu, tattoo majstori će biti spremni ispuniti vaše želje.

Trash&Burn već tradicionalno izdaje pin-up kalendar koji će biti predstavljen upravo ovdje, ovaj puta u još većem formatu, a miss Stacey, koja krasi naslovnicu kalendara, izvest će svoj nezaboravan cabaret show. Kako izgleda kalendar, možete provjeriti klikom ovdje.

Za sve pripadnice ljepšeg spola koje godinama pitaju ‘kad će kalendar s muškim modelima?’ organizatori s ponosom objavljuju da je došao njihov dan – Trash&Burn Hombres kalendar je tu! Tu je i legendarni Polyboy barber shop, a bit će predstavljene i nove Trash&Burn majice.

Za glazbeni dio festivala zaduženi su DJ Martin 13 i Dalibor Pavičić iz The Bambi Molestersa koji će birati muziku, od rock and rolla iz 50-tih, rockabillya, surfa do garage punka. Koncertnu promociju jednog od najboljih albuma u 2017. ‘IV’ imat će riječki My buddy moose kojima će se pridružiti Dalibor Pavičić na gitari kao specijalan gost.

Ulaz je 25 kuna, a za prvih 100 posjetitelja koji kupe Trash&Burn kalendar, ulaz je besplatan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije