PROGNOZA U petak sunčano, u subotu će Međimurje zabijeliti snježni pokrivač

Danas će ujutro biti pretežno ili djelomično sunčano, a od sredine dana postupno naoblačenje, pa će poslijepodne ponegdje biti i slabe kiše. Jača kiša se očekuje navečer, kada se očekuje i osjetan pad temperature pa će kiša u gorju, a zatim mjestimično i u nizinama prijeći u susnježicu i snijeg.

Vjetar umjeren i jak jugozapadni, navečer će kratkotrajno oslabiti, a zatim će zapuhati umjeren, prolazno i jak sjeverni i sjeveroistočni uz osjetan pad temperature. Najviša dnevna temperatura od 11 do 13°C, a krajem dana od 1 do 4°C.

Sutra u noći i ujutro oblačno sa susnježicom i snijegom. Mjestimično se očekuje stvaranje uglavnom tanjeg snježnog pokrivača. Tijekom jutra će oborine slabiti i prestajati pa će sredinom dana i poslijepodne biti uglavnom suho. Navečer će se razvedriti. Vjetar slab do umjeren sjeverni. Temperatura uglavnom od 0 do 3°C.

U nedjelju će biti pretežno sunčano, ujutro ponegdje s maglom. Poslijepodne i navečer oblačnije, ali suho. Vjetar slab, poslijepodne umjeren, a navečer i jak jugozapadni. Jutranja temperatura od -8 do -3°C, a poslijepodne od 1 do 5°C.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije