SVAKA ČAST Miljenko Palnec je najbrži hrvatski vatrogasac!

DVD Sesvetski Kraljevec organizirao je 5. humanitarnu utrku za Hrvatsku udrugu leukemije i limfomi za sve dobrovoljne i profesionalne vatrogasce iz Hrvatske i susjednih zemalja. Osim što je to bila humanitarna utrka, ovo je i jedna od najzahtjevnijih zamišljenih utrka na kojoj sudjeluju vatrogasci.

Utrka se održava u neboderu koji je visok 96,15 metara i ima 25 katova, a vatrogasci se utrkuju koji će postići najbrže vrijeme u punoj interventnoj opremi i prvi doći i pregaziti ukupno 666 stepenica.

Rijetki su ti koji se uopće i upuštaju u takvu utrku, ali vatrogasci iz DVD-a Murskog Središća, njih šestorica uputili su se u Zagreb na utrku. Došavši tamo nisu niti sanjali da će baš jedan od njih postići najbrže vrijeme i postati najbrži vatrogasac iz Hrvatske, jer na kraju krajeva svi su oni pobjednici jer se radi o humanitarnoj utrci, piše portal Vatrogasci Međimurja.

U najjačoj kategoriji, sa najviše prijavljenih natjecatelja, preko sto vatrogasaca, Miljenko Palnec, profesionalni i dobrovoljni vatrogasac iz Murskog Središća, ujedno i zapovjednik najsjevernijeg Dobrovoljnog vatrogasnog društva u RH 666 stepenica je prošao za 5:29.153 što je bilo dovoljno za odlično 2. mjesto i tako je postao najbrži vatrogasac iz Hrvatske u 2017. godini, jer je prvo mjesto osvojio vatrogasac iz Slovenije.

Vjerujemo da su vatrogasci, mještani, ali i mnogi koji ga poznaju iznimno ponosno na njega jer znaju da se radi o iznimno kvalitetnom, predanom, ali i jako dobrom vatrogascu, prijatelju i zapovjedniku. Čestitke na ponos svih vatrogasaca Međimurja. Bravo!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije