SVJETLUCAVI NAPITAK U Ivanovcu se pije kava sa šljokicama

Caffe bar 300 u Ivanovcu svoju ponudu obogaćuje glitter kavom, barem za ove blagdanske dane. O kavi sa šljokicama koje se presijavaju u duginim bojama priča se zadnjih par mjeseci otkako se pojavila prvi puta u jedom kafiću u Mumbaju.

– Odlučili smo prisvojiti ideju indijskih kolega i s obzirom da su reakcije na društvenoj mreži bile isključivo pozitivne vjerujemo da će gosti uživati u ispijanju ovog svjetlucavog napitka. Znam da su dame prve koje će s veseljem popiti glitter kavu, a po koja šljokica će im ostati i na usnama – kaže vlasnik kafića Marko Novak.

Šljokice naravno nisu opasne za zdravlje i iste slastičari koriste za ukrašavanje torti, tako da ih bez straha gosti mogu popiti zajedno s kavom. Šljokice su samo dekoracija i nemaju nikakav okus, osjeti se samo blaga tekstura ovog dodatka.

Prema tome, od danas možete uživati u kapučinu i velikoj kavi s toplim mlijekom ukrašenoj šljokicama. Ova svjetlucava kava može biti dodatan razlog da posjetite caffe bar 300 u Ivanovcu, pogotovo ako još niste.

Očekuje vas ljubazno osoblje i božićni ugođaj za vrijeme adventa i blagdana, pa pogledaje fotogaleriju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije