DOGAĐAJ KOJI SE NE PROPUŠTA 26. Međimurska večerja u Zagrebu

Zavičajno društvo Međimurje i ove godine organizira okupljanje Međimuraca i prijatelja poznatije kao Međimurska večerja, koja će se održati 1. prosinca 2017. godine u hotelu ‘Panorama’ u Zagrebu.

Manifestacija na jednom mjestu okuplja Međimurce koji žive u glavnom gradu Hrvatske, ali i sve one koji nose naš kraj u srcu te i tako doprinose održavanju i širenju međimurskog identiteta.



Već 26. tradicionalno druženje

Zavičajno društvo Međimurja od svog osnivanja 1936. pa sve do danas brojnim aktivnostima okuplja gospodarstvenike, znanstvenike, kulturnjake, političare, akademike koji su na svim poljima aktivni u promociji svog rodnog kraja kao i 40 tisuća Međimuraca iz nekoliko generacija koji žive u Zagrebu. 26. Međimurska večerja prilika je za međusobni susret i prijateljsko druženje Međimuraca, ali i istaknutih gospodarstvenika, kulturnih i znanstvenih djelatnika, te dužnosnika Republike Hrvatske, grada Zagreba i Međimurske županije koji se uvijek rado odazovu.

Zavičajno društvo Međimurja poziva sve zainteresirane da im se pridruže na večerji, a sve dodatne informacije mogu potražiti na internetskoj stranici društva ili pozivom na broj 098 916 1799 (Matija Kikelj).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije