OPĆINA SELNICA Slijede ograničenja, usporivači, pješački prijelaz…

U uredu načelnika Općine Selnica Ervina Vičevića, održan je sastanak na temu prometne problematike u samom naselju Selnica te na županijskim cestama koje prolaze kroz naselje, odnnosno općinu.

Osim načelnika sastanku su nazočili i u raspravi i radu surađivali predstavnik PU međimurske Kristijan Višnjić, predstavnik ŽUC-a Kruno Tarandek i ovlašteni projektant Rok Magdalenić.

Svi oni složili su se kako je problem evidentan te su donijeli nekoliko zaključaka, nakon kojih slijede konkretne mjere.

Na pojedinim mjestima postaviti će se prometni zankovi ograničenja brzine kretanja na 30 km na sat, postaviti će se dva usporivača brzine, ucrtati pješački prijelaz, te kod Črne Mlake izgraditi pješačka staza u dužini 80 metara.

Odlučeno je i da se krene u izradu projektne dokumentacije za postavljanje usporivača brzine kretanja u ulici Zrinskih u Selnici, ulice koja je dio županijske ceste prema Murskom Središću i koju objesni vozači mnogo puta doživljavaju kako motodrom. O čemu je bilo riječi i na posljednjoj sjednici Općinskog vijeća.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije