VIDEO Fantastičan Scifidelity Orchestra u finalu Supertalenta!

‘Bio je jako dobar osjećaj dobiti zlatni gumb jer je bilo neočekivano. Audicijski nastup prošao je odlično i imali smo sve spremno, a sada za polufinale krećemo od nule. Zahtjevnije je i puno smo više truda uložili’, poručili su dečki iz Čakovca iz Scifidelity Orchestra.

Kao i ranije vježbali su na ulici, a kažu da im se to posebno sviđa jer imaju live feedback. ”Ovoga puta odlučili smo se usredotočiti na koreografski dio. Na audiciji nam je koreografija bila spontana, a sada je posve drugačije.

(Izvor: Supertalent/Facebook)

Morali smo se fokusirati na neke korake koji su dosta teški. Mi se fokusiramo na glazbu, a sada treba u to uklopiti koreografiju”, no to nije problem ovim dečkima koji vole izazove.

Rekli su kako su ovaj nastup posvetili Scatman Johnu. Punim imenom John Paul Larkin bio je popularan 90-ih, a mnogi su se zabavljali uz njegove hitove ‘Scatmans World’ i ‘Scatman John’.

Večerašnjim fanstastičnim nastupom oduševili su žiri, publiku i gledatelje ispred malih ekrana i izborili ulazak u finale Supertalenta.

Scifidelity orchestra čini šest školovanih zaljubljenika u glazbu, a dolaze iz Međimurja i Karlovca. Sastav čine petorica braće iz Međimurja Stjepan, Benjamin i Filip Horvat te Abel i Jošua Kovačević i Robert Pajić iz Karlovca, a u ovoj formaciji sviraju od 2011. godine, javlja Nova TV.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije