SUPERTALENT Navijajmo u nedjelju za fantastične Međimurce!

Već smo u prvoj audicijskoj emisiji saznali ime jednog polufinalista. Zahvaljujući zlatnom gumbu voditelja Igora Mešina i Renea Bitorajca Scifidelity Orchestra plasirali su se u polufinale.

>>> VIDEO Zlatni gumb – Međimurci direktno u polufinale Supertalenta

Ova šestorka uličnih glazbenika sumirala je sve uspješne djelove koji su se njihovoj publici svidjeli, te su na pozornici Supertalenta izveli bomba paket kako sami kažu.

”Sjajno dečki! Izvrsni glazbenici, izvrsni muzičari i takvi performeri! Hvala vam!” poručila im je Martina Tomčić.

Scifidelity orchestra čini šest školovanih zaljubljenika u glazbu, a dolaze iz Međimurja i Karlovca. Sastav čine petorica braće iz Međimurja Stjepan, Benjamin i Filip Horvat te Abel i Jošua Kovačević i Robert Pajić iz Karlovca, a u ovoj formaciji sviraju od 2011. godine, javlja Nova TV.

Kažu kako su puno uložili u svoje glazbeno obrazovanje. Svi se profesionalno bave glazbom od malena i svi su završili barem srednju glazbenu školu, a neki čak i akademije.

Prije samog nastupa vjerovali su u publiku i znali sa je ona njihov najveći adut. Na pitanje što im je bio najbolji trenutak na pozornici gotovo su svi u isti glas rekli: ”Kad je publika odreagirala!” Osim što si sjajni glazbenici i zabavljači ova šestorka vrlo je vesela i duhovita.

A što su nam pripremili u polufinalnoj emisiji uživo vidjet ćemo već ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV. Navijamo za naše Međimurce!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije