ZIMA Pripremite kapute, stižu nam prve pahulje i niske temperature

Promjena vremena koja nas je zahvatila početkom tjedna ne posustaje. Kiša, vjetar i tmurno vrijeme nikome, čini se, nisu dobro došli. Iako nas u subotu čeka ipak malo više sunca početak idućeg tjedna donosi nam i prve pahulje.

Prema prognozi DHMZ-a danas će u unutrašnjosti biti pretežno oblačno, a uglavnom u prvom dijelu dana povremeno će biti kiše, osobito u središnjim krajevima.

Poslijepodne će biti i sunčanih razdoblja. Najviša dnevna temperatura zraka na kopnu između 8 i 13 °C. Idućih dana u unutrašnjosti će prevladavati oblačno, ponegdje i maglovito, mjestimice s kišom, osobito u petak u gorju.

U subotu barem djelomično razvedravanje. Vjetar na kopnu uglavnom slab, u subotu ponegdje umjeren jugozapadni. U subotu će vjetar oslabjeti i okrenuti na sjeverozapadni. Temperatura zraka bez veće promjene.

No, početak idućeg tjedna donijet će i prve pahulje. Tako prema sedmodnevnoj prognozi DHMZ-a u Zagrebu, ali i brojnim drugim gradovima na sjeveru Hrvatske u ponedjeljak se očekuje i prvi snijeg.

Dnevne temperature će se kretati oko 5 stupnjeva, pa već lagano pripremite zimske kapute.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije