TOMICA JAKOPEC – tajnik čakovečke sportske zajednice gost predavač na MEV-u

U sklopu kolegija Upravljanje sportskim sadržajima na Međimurskom veleučilištu u Čakovcu gost predavač bio je tajnik Zajednice sportskih udruga Čakovca Tomica Jakopec.

Tajnik čakovečke sportske zajednice održao je predavanje na temu Organizacija sporta na lokalnoj razini. Kako je objasnio profesor Tomislav Hublin, koji uz Upravljanje sportskim sadržajima na MEV-u predaje Tjelesnu i zdravstvenu kulturu, Sportsku animaciju, Sustave natjecanja u sportu te Povijest sporta, rekao je kako predavanja gosta predavača omogućuju direktniji kontakt studenta sa strukom.

– Cilj je da se studenti kroz kolegij upoznaju s temama koje su u planu i programu, a može ih isprezentirati netko tko se time bavi direktno u struci. Naglasak je stavljen da studenti dobiju što više doticaja sa stvarnim situacijama i stvarnim iskustvima – izjavio je dodavši kako osim dolazaka gosta predavača redovito odlaze i na teren.

Govoreći o Jakopcu, Hublin je kazao kako su i prezentacija i način komuniciranja sa studentima bili na visokom nivou.

– Vidjelo se obostrano zadovoljstvo, i studenata i predavača. Studenti su nakon predavanja izrazili pozitivno mišljenje i o temi i o predavaču. Dobili su konkretnu sliku o stanju sporta na lokalnoj razini u jednoj sređenoj sportskoj zajednici kao što je čakovečka – kazao je Hublin.

Studenti 1. godine specijalističkog stručnog studija Menadžment turizma i sporta i u buduće će dobivati informacije o lokalnom sportu, bilo kroz dolazak predavač ili odlazak na teren, poručio je.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije