ČAKOVČANKA Gala Marija Vrbanić je najbolja hrvatska mlada dizajnerica

Najboljom mladom dizajnericom (powered by Högl) ove je godine proglašen brend Price On Request Čakovčanke Gale Marije Vrbanić

Na Zagrebačkom velesajmu 25. listopada je održana druga večer 25. Fashion.hr-a na kojoj su svoje revije prikazali mladi dizajneri.

Mlada dizajnerskim imenima koje smo vidjeli bili su Antun Aščić, Mirjana Klepić, Morana Krklec, Tomislav Kliškinić, Marko Šabarić i Gala Marija Vrbanić.

Gala Marija Vrbanić je mlada dizajnerica koja dolazi iz Čakovca i ona stoji iza brenda Price on Request. Nedvojbeno je pokazala najzanimljiviju kolekciju večeri. Veliku podršku u svakom smislu prima od strane svoje majke Ksenije, no Gala gaji onu pravu strast prema modi kakvu je u Hrvatskoj danas teško naći, piše elle.hr.

Kolekciju koju je prikazala nazvala je POR/NO 2 i već nam time dala do znanja da će ona za naše pojmove biti pomalo kontroverzna, ali i da će nam se dobro nasmijati u lice.

Kolekciju je otvorila manekenka odjevena u prozirne čarape i crvenu košulju, a zatim je na pistu izašlo još muških i ženskih modela odjevenih samo u gaćice i košulje ili majice s POR i POR/NO 2 logom na leđima.

A onda je revija ‘presječena’ kombinacijom koja je sadržavala sve komade od glave do pete – košulju, hlače sako i kaput te je dotadašnja party glazba zamijenjena stihovima ‘I need your love’ iz Blackove pjesme ‘Wonderful Life’, modeli su počeli hodati drugačijom koreografijom, a jedan je od njih čak izašao s Fashion.hr akreditacijom na pistu.

Time nam je Gala potvrdila da je sve ovo za nju velika zabava koju jako dobro promišlja od materijala do prezentacije na pisti. Bravo! (Izvor: elle.hr.)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije