DJELATNICI OPĆINA uživali na izletu u Mađarskoj

Sindikalna Podružnica Općina Međimurske županije djeluje od 2. travnja 2009. godine donesena u skladu sa Statuom Sindikata državnih i lokalnih službenika i namještenika Republike Hrvatske.

Sindikalni povjerenik Podružnice članova općina Međimurske županije je Jasna Vuk iz općine Goričan koja je izabrana na samom početku osnivanja podružnice te je uspješno vodi kroz sve godine njenog djelovanja. Podružnica okuplja zaposlenike u Upravnim tijelima općina Međimurske županije i trenutno broji 36 članova iz 15 općina.

Svake godine već tradicionalno članovi se druže i u organizaciji putničke agencije putuju na izlet europskih prijestolnica uoči adventa ili u razgledavanju znamenitosti starih utvrda europskih prijestolnica.

– Do sada smo posjetili Beč, Klagenfurt, Graz, Budimpeštu, Bled-Bohinj i Trst, a ove smo godine odlučili razgledati put prema Mađarskoj odnosno razgled poznatog Heviza, vožnja do Keszthelya, najstarijeg grada na Balatonu, posjet dvorcu obitelji Feštetić, te vožnja Balatonom do poluotoka Tihany, gdje smo u prekrasnom restoranu imali ručak.

Druženje je bilo kao i uvijek još jedna potvrda prijateljstva koje ne dostaje , odnosno kroz poslove koji su nam svima manje više zajednički, a upravo nas ovi susreti još više združuju i prijateljstva koja smo stekli još više učvršćuju.

Nadamo se susretu iduće godine u jednoj novoj do sada neposjećenoj destinaciji svih djelatnika članova sindikata koji to jesu i koji će postati – kaže Jasna Vuk.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije