FOTO Tamburaši udruge Maxenca mamili poglede na Danu zahvalnosti

Članice i članovi udruge Maxenca iz Macinca marljivo i strpljivo su se pripremali za četrnaestu po redu manifestaciju Dana zahvalnosti koju je i ove godine organizirala Turistička zajednica općine Nedelišće.

Na svom izložbenom prostoru članice i članovi udruge Maxenca svojim novim zamislima i idejama i ovaj put su uspjeli ugodno iznenaditi posjetitelje. Pet tamburaša na “gruntu” bili su prikaz ljudske zahvalnosti na plodovima koje nam je zemlja podarila i zahvala na hrani bez koje ne možemo živjeti.

Tamburaši koji su izrađeni ručno, marljivo i strpljivo te upotrebom prirodnih materijala prikazali su sreću, veselje i zadovoljstvo nakon obavljenih radova tijekom godine.

Nikako ne treba zaboraviti trud članica i članova prilikom pripreme i pečenja kolača, kruha i ostalih delicija bez kojih je ovakva manifestacija nezamisliva. Prikupljanje svega potrebnog trajalo je nekoliko tjedana i bilo je potrebno nekoliko sati da se izložbeni prostor popuni na zamišljeni način.

Šarenilno boja, mirisa i okusa širilo se dvoranom MESAP-a, a razne vrste voća i povrća našle su svoje izložbeno mjesto kako bi bile izložene radoznalim pogledima posjetitelja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije