FOTO Jesenske svečanosti i kros u štrigovskom vrtiću Kockice

13. listopada, u sklopu ‘Jesenske svečanostI’ dječjeg vrtića ‘Kockice’ Štrigova, na nogometnom igralištu NK ‘Sloga’, održan je i ‘Jesenski kros’ djece svih odgojnih skupina i njihovih roditelja.

Time se kod djece želi potaknuti natjecateljski duh, radost druženja i zajedništvo među djecom i odraslima. Svi sudionici krosa dobili su zaslužene “jesenske medalje”, koje su za njih izradile odgojiteljice Blaženka Živko, Metka Cimerman, Natalija Vlašić, Verica Novak i Danijela Pospiš.

Župnik župe Štrigova, vlč. Kristijan Kuhar obavio je blagoslov krušnih proizvoda i jesenskih plodova. Za razne fine i mirisne kolače i peciva, pobrinule su se vrijedne majke i bake.

Djeca odgojnih skupina Bubamare, Ježići i Lavići su zajedno sa svojim odgojiteljicama, za svoje roditelje, bake, djedove i ostale goste, prikazali igre, plesove i recitacije, kojima su im dočarali šaroliko bogatstvo jeseni.

Jesenskoj svečanosti je prisustvovao i načelnik općine Štrigova, Stanislav Rebernik.U živopisnom krajoliku, okruženom štrigovskim bregima i šumama jesenskih boja, mališani i odrasli su uživali u igri i druženju na dječjem igralištu u sklopu Centra za sport i rekreaciju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije