ASSITEJEV Susret profesionalnih kazališta za djecu i mlade u Čakovcu

Assitejev Susret profesionalnih kazališta za djecu i mlade ove je godine došao do svoga dvadesetoga izdanja. Nakon prošlogodišnje dvadesete godišnjice osnutka organizacije, slijedi dvadeseta godišnjica predanog rada i njegovanja kazališta za djecu i mlade u Hrvatskoj.

Dvostruka dvadesetica znači neprekinuti rad Assiteja kao krovne organizacije, ali i čvrstu tradiciju te vrste umjetnosti u Hrvatskoj koja uz trud i entuzijazam pojedinaca i kolektiva godišnje stvori nebrojenu kvalitetu predstava lutkarske i ne lutkarske, tradicionalne i suvremene provenijencije koju i ove godine okupljamo na Susretima u Čakovcu.

Osim što je dvadeseta obljetnica posebna sama zbog sebe – zbog svog velikog broja, ali i kao znak da se nisu trudili bezveze i da se truditi valja nastaviti – Assitej je spreman otkriti vam jednu tajnu! Ovogodišnje prijave na sam festival bile su brojnije i kvalitetnije nego ikada!

U jakoj konkurenciji naša selektorica ipak je uspjela odabrati 10 najsretnijih, najboljih i najposebnijih prošlogodišnjih ostvarenja.

Dođite od 16. do 20. listopada u Centar za kulturu u Čakovcu. Predstave zbog svoje raznovrsnosti, šarolikosti, zaigranosti i izvrsnosti uvijek iznova privlači mnogo širu publiku, djecu pa i odrasle, da ne kažemo od 0 do 99 godina!

Pogledajte OVDJE detaljnije kakav vas program očekuje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije