DJEČJI TJEDAN Brojne aktivnosti Udruge Društvo ‘Naša Djeca’ u Murskom Središću

Pod motom ‘Ljubav djeci prije svega’ Savez DND-u suradnji s DND u gradovima i općinama već više od trideset godina prvi puni tjedan u listopadu organizira Dječji tjedan. Nizom akcija i aktivnosti za djecu i s djecom nastoji se skrenuti pozornost najšire društvene javnosti na položaj djece u društvu. Dječji tjedan započinje “Međunarodnim danom djeteta”

U sklopu Dječjeg tjedna Udruga Društvo ‘Naša djeca’ Mursko Središće, pod vodstvom predsjednice Ivane Maltarić i tajnice Kristine Nestić organizirala je niz aktivnost za djecu i mlade, a jedna od njih je održana u utorak 3. listopada 2017. godine kada su članovi Učeničkog vijeća Osnovne škole Mursko Središće zajedno sa pedagoginjom Marijom Zadravec Kvakan posjetili gradonačelnika Grada Mursko Središće Dražena Srpaka. Gradonačelnik je u Gradskoj vijećnici učenike upoznao sa svojim radom, te su učenici po završetku razgovora gradonačelniku napisali poruke ‘Što bi oni radili da su gradonačelnika/gradonačelnica.

Društvo ‘Naša djeca’ Mursko Središće u subotu 07. listopada 2017. godine od 10 do 12 sati organizira likovno kreativnu radionicu u Gradskoj knjižnici i čitaonici Mursko Središće. Tema radionice je ‘Nacrtaj ili kreativno izradi svog najboljeg prijatelja’.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije