MALA SUBOTICA Humanitarna manifestacija ‘Dan zahvale za plodove zemlje’

KUU “Zvon” u zajedništvu sa mnogobrojnim malosubotičkim udrugama, i ove godine, u nedjelju, 8. listopada 2017. godine, priprema cjelodnevnu manifestaciju ‘Dan zahvale za plodove zemlje’.

Sve započinje jutarnjom svetom misom u 8 sati, na župnom dvoru biti će uređeni štandovi udruga na kojima će se moći nabaviti kolači, delicije, prehrambeni proizvodi te razne rukotvorine po simboličnim cijenama.

Sveta misa zahvalnica bit će u 10 sati. Nakon mise, svi nazočni moći će ručati i zajedno blagovati uz zvukove tambura tamburaških sastava TS Tambura, TS Kumovi, TS Bezimeni i TS Frikovi.

U popodnevnim satima priređuju se vesele jesenske igre “Jesenske špelancije” (ružđenje kuruze, koštaje graha, gemištanje, s taligama črez kmicu…) u kojima i vi možete odmjeriti snage i dobro se proveseliti s mnogobrojnim udrugama.

Ova manifestacija svake je godine sve bogatija sadržajima i događajima pa se tako ove godine uz “Najbolši zdigani kolač” bira i “Najbolša rakiju” i “Najbolši liker”.

– Pozivamo sve da nam se pridruže na cjelodnevnoj manifestaciji u nedjelju, 8. listopada te uz druženje i zabavu svojim prilozima pomognu onima kojima je to najpotrebnije, poziv je iz Općine Mala Subotica.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije