FOTO Klince iz DV Bambi oduševili policijski motocikl i pas Atari

Povodom obilježavanja Dana policije tradicionalno u posjet Policijskoj upravi međimurskoj stiglo je tridesetak mališana dječjeg vrtića ‘Bambi’ iz Čakovca.

Mlade goste i njihove tete dočekala je policijska službenica za odnose s javnošću, Danijela Turk te im zaželjela dobrodošlicu. Kroz šetnju prostorijama zgrade Policijske uprave znatiželjni mališani upoznali su se s radom i radnim ozračjem u kojem policijski službenici i drugi uposlenici obavljaju svoje poslove.

U dvorištu Policijske uprave, policijski službenici prometne i interventne policije pripremili su raznu opremu, tehnička sredstva i službena vozila, koja svakodnevno koriste u radu. Na zanimljiv način predstavili su im svoje atraktivno, ali odgovorno zanimanje.

Najviše oduševljenja djeca su pokazala fotografirajući se s policijskim službenikom – motoristom i njegovim motociklom, te policijskim službenikom Službe kriminalističke policije koji je predstavio službenog psa za detekciju droga, Atarija.

Mališani su pozorno slušali njihova izlaganja i na kraju se velika većina izjasnila kako žele biti policajci, dok odrastu. Oduševljena ovim posjetom djeca su prihvatila poziv policijskih službenika da ponovno posjete Policijsku upravu međimursku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije