Uoči početka sezone skupnih lovova lovci se podružili sa djevojkama i suprugama

U Lovačkom društvo Prepelica Mala Subotica simbolično su početak skupnog lova na sitnu i pernatu divljač obilježili tradicionalnim druženjem i natjecateljskim sportskim igrama djevojaka i žena lovaca iz matičnog društva, a nakon kojih su proglašene i najbolje.

Tako je ženski dio ekipe snage odmjerio u visećoj kuglani, pikadu, zračnoj pušci, bacanju loptica u koš i krugova na štap. Najhrabrije su se okušale i u pucanju sačmaricom u lovačkoj trap disciplini. Po troje najboljih u svakoj disciplini bilo je nagrađeno medaljama, a tri najbolje ukupno dobile su i pehare. Najbolja pri zbroju svih bodova bila je Željka Glad, drugo mjesto pripalo je Danici Glad, a treće Darinki Lacković.

Ovo je usude se reči jedino ovakvo druženje u Međimurju gdje se lovci uoči početka sezone skupnih lovova na zeca, fazana i ostalu pernatu i sitnu divljač te predatore okupljaju i zajedno druže uz sportske igre.

Druženje je započelo s lovačkim ručkom, a završilo večerom. Pobjednicama je pehare i medalje uručio predsjednik Franjo Bukal.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije