ČEKA SE DELOŽACIJA Policija osigurala prilaz stanu Vladimira Smrtića

Tijekom noći djelatnici PU međimurske temeljito su osigurali bilo kakav prilaz zgradi u Ulici Ivana pl. Zajca 27 do stana umirovljenika Vladimira Smrtića kod kojeg će danas biti u trećem pokušaju obavljena ovrha njegova stana, jedine nekretnine.

>>> DA IH PREDUHITRE Policija spremna za deložaciju stana Vladimira Smrtića

U današnje rano jutro učenici putnici u čudu su gledali naredana policijska vozila, poredane uniformirane interventne policajce. Nekima je bilo zabavno, a jedna je učenica pola u šali, a pola u zbilji, rekla kako se neće moći koncentrirati na nastavu.

Prepreke su bile postavljene i na najmanjim prolazima između zgrada. Kroz jedan takav prolaz, pozivajući se na Ustavom zajamčena prava, probao jučer navečer do stana uznemirenog umirovljenika doći i dr. sc. Branimir Bunjac, saborski zastupnik Živog zida. Prolaza nije bilo.

U današnjem telefonskom razgovoru nam je rekao kako je glede toga obaviješteno članstvo stranke da ne dolazi u Čakovec. Na naš upit, kako će zaštiti Vladimra Smrtića, rekao je kako će to biti pravnim putem i uz pomoć medija.

Unatoč tome ovdje se je skupila jedna skupina aktivista stranke koji su nam rekli da će ostati ovdje i gledati preko policijskih leđa kako odlazi obespravljeni umirovljenik.

Riječ, dvije o komentaru susjeda. Neki, ne znajući situaciju, su ostali ‘paf’ kada su otvarali ulazna vrata stubišta, a metar, dva do njih policija, policijske trake, prepreke!?

Kažu da ne bi željeli da im se ovakve scene priređuju pred njihovim domovima, a niti u ulici koja je ličila na crni filmski scenarij.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije