FOTO Jesenska bicklijada u Nedelišću okupila preko 150 sudionika

Nedjelja je bila rezervirana za tradicionalnu Jesensku biciklijadu ‘Stazama Općine Nedelišće’. – Iako nas je na startu iznenadila blaga jesenska kiša, dobra atmosfera i među sudionicima te tamne oblake doslovce je otjerala pa smo ostatak rute uživali na jesenskom zraku i druženju – kažu u Turističkoj zajednici Općine Nedelišće.

Preko 150 sudionika vozilo je na dvije rute: kraću (18km) predvodio je načelnik Općine Nedelišće Darko Dania, dok su dužu (40 km) vodili iskusni dečki iz biciklističkog kluba Mura Avantura. Start i cilj bio je u dvorištu Lovačkog doma, a prvo stajanje bilo je kod naših prijatelja u Medenom vrtu u Črečanu.

Nakon kratke pauze, krenuli su put Pušćina gdje su ih domaćim klipićima i palačinkama dočekali domaćini Sandra i Žarko Nedeljko iz Pansiona Mamica. Duža i kraća ruta ponovno su se susrele na cilju gdje je već tradicionalno poslužen grah za sve.

– Ovim putem zahvaljujemo se poduzeću Chaky d.o.o. koji uvijek priskoče u dežurstva u slučaju kvara na biciklima i dečkima iz BK Mura Avantura. Cijela manifestacija provedena je pod budnim okom naših volontera i volonterki pa se zahvaljujemo Mažoretkinjama Nedelišća i KUU ‘Seljačka Sloga’ iz Nedelišća na njihovom doprinosu. Iako nas vrijeme baš i ne mazi, kao organizatori, zadovoljni smo odazivom i vjerujemo se da će nas se idući put okupiti još više – poručuju organizatori.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije