MOLITVA protiv pobačaja od 27. rujna u Čakovcu ispred bolnice

Varaždinski biskup mons. Josip Mrzljak, primio je u subotu, 16. rujna, u Biskupskom ordinarijatu u Varaždinu predstavnike molitvene inicijative 40 dana za život.

Prisutni su biskupa upoznali s time da će ispred Opće bolnice Varaždin i ove jeseni biti organizirana molitva za zaštitu nerođenih. Pozvali su sve vjernike da im se priključe u promicanju zaštite nerođenih i pomognu bilo savjetom, bilo molitvom ili materijalnom pomoći, onim roditeljima koji su se našli pred neželjenom trudnoćom.

– Plodovi i rezultati inicijative govore o 47 spašenih života za koje se zna te o padu broja pobačaja za vrijeme bdijenja – piše Varaždinska biskupija.

Biskup Mrzljak podržao je rad Inicijative te je njezinim predstavnicima darovao krunice.

Naime, ove jeseni od 27. rujna do 5. studenoga, inicijativa 40 dana za život organizira molitvu za zaštitu nerođenih i to u 28 hrvatskih gradova, a među njima je i Čakovec.

– Pozivamo vas na svečano otvorenje jesenske kampanje 40 dana za život. Otvorenje će se održati 27. rujna 2017. u 17.30 sati ispred Županijske bolnice Čakovec. Ovim svečanim otvorenjem obilježit ćemo početak 40 dana molitve i posta, miroljubivog bdijenja i osvješćivanja lokalne zajednice, koji započinju u cijelom svijetu – stoji u pozivu incijative 40 dana za život – Čakovec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije