NAGRADILI SMO NAJ POLICAJCE Poseban pljesak Marinku, Davoru i Dejanu

Poseban pljesak na današnjoj svečanoj akademiji povodom obilježavanja Dana policije bio je upućen Marinku Orsagu, Davoru Špoljaru i Dejanu Kočišu, detektivima PP Prelog.

Njima su načelnik PU međimurske Ivan Sokač i glasnogovornik PU međimurske Radovan Gačal te predstavnici našeg portala Igor Halić i Alen Fuš uručili posebna priznanja nakon provedene akcije izbora najboljeg policijskog službenika PU međimurske. Akciju provodimo treću godinu zaredom u suradnji s PU međimurskom pod sloganom ‘Više sigurnosti, manje zabrinutosti’.

Marinko, Davor i Dejan su nagrađeni za svoju hrabrost, odvažnost i požrtvovnost jer su 26. veljače u Svetoj Mariji u ranojutarnjim satima iz gorućeg automobila izvukli mladića od 18 godina koji je netom prije prednjim dijelom svoga vozila udario u betonsku-metalnu ogradu dvorišta kuće.

– Nagrada nam je daljnji poticaj za rad, a sigurno bi u danom momentu postupili na isti način. To je nešto ljudski. U prvom redu, u svakom trenutku treba postupati kao čovjek, a tako je i u policiji. Bili smo u pravo vrijeme na pravom mjestu, rekao je u ime hrabrog trojca Marinko Orsag.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije