JE LI MEĐIMUREC LADIĆ IZIGRAN? ‘Još nisam dobio novac od Dinama’

Dinamu je prije tjedan dana blokiran račun zbog presude prema kojoj je klub trebao isplatiti Međimurcu Draženu Ladiću dugovanje od sedam i pol milijuna kuna.

Zdravko Mamić na izvanrednoj konferenciji rekao je da će Ladić dobiti svoj novac te da će Dinamo biti odblokiran. Prošlo je tjedan dana, Dinamo je odblokiran, a Ladić još nije dobio novac.

Gol.hr piše kako vjerojatno ni neće, barem ne tako skoro, jer Dinamo nezavisnom revizijom pokušava osporiti odluku.

– Opet su pokazali način na koji oni djeluju i na koji funkcioniraju, a to sve govori i o njihovom karakteru. U nekoliko navrata razgovarao sam s direktorom Dinama Tomislavom Svetinom. Možda najbolje da on nešto kaže o svemu tome, s obzirom da je bio moj odvjetnik koji je pisao tužbu protiv Dinama, a danas je na drugoj strani i negira tu tužbu ili pravomoćnu presudu – rekao je Ladić za Novu TV.

Predsjednik Dinama Mirko Barišić kaže kako problem ne postoji. – Novac je isplaćen na posebni račun kojeg smo dobili i oni još provjeravaju mogu li se dogoditi neke promjene u odluci. Prema tome, što se tiče Dinama, on je po odluci suda novac isplatio na račun. Kako to da Ladić još nije dobio novac? Nek pita, nek traži. Dobit će, ako sve bude u redu – rekao je Mirko Barišić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije