FOTO Godišnja priredba Mažoretkinja iz Donjeg Kraljevca

>> Mažoretkinje i twirlingaši Općine Donji Kraljevec – godišnja priredba (Nedjelja, 11.9.2017.)

U sportskoj dvorani OŠ Donji Kraljevec Mažoretkinje i Twirling klub Donji Kraljevec u nedjelju, 10. rujna organizirali su svoju tradicionalnu godišnju priredbu. Uz domaće mažoretkinje, pozivu na gostovanje odazvale su se mažoretkinje iz Ludbrega, Goričana i Kotoribe, a ove godine po prvi puta i mažoretkinje iz Preloga i Varaždina.

Najprije su u defileu marširale kroz Donji Kraljevec, praćene Puhačim orkestrom općine Donji Kraljevec, a zatim je uslijedio program u sportskoj dvorani.

Nakon pozdravne riječi predsjednice udruge, Danice Štefok i pozdrava načelnika općine Donji Kraljevec Miljenka Horvata , kroz priredbu nas je vodila Paula Pecač, dugogodišnja članica udruge, i akutalna Miss Međimurja, koja se natječe za Miss Hrvatske 2017. godine.

Veselim i rasplesanim koreografijama, raznolikim i maštovitim kostimima te gracioznim i uvježbanim pokretima djevojke i djevojčice uljepšale su nedeljno poslijepodne svima koji su ih došli pogledati i dati podršku njihovom radu.

– Nadamo se da će to biti poticaj mlađim naraštajima djevojčica da se i one uključe u “svijet mažoreta i twirlinga”. Zato pozivamo i djevojčice i dječake da nam se priključe i dođu na treninge. Svima koji su na bilo koji način pomogli Mažoretkinjama općine Donji Kraljevec najljepše se zahvaljujemo.

Zahvaljujemo se našim trenerima Tihani Ledenko i Tihomiru Bendelji, te pomoćnim trenericama Ani i Katarini Jančec. Osobita zahvala ide svima koji su donirali udrugu ili bili sponzori današnje tombole, a najveća hvala svim roditeljima koji uvijek pomažu kada je to potrebno – poručiki mažoretkinje iz Donjeg Kraljevca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije