IMENOVANJA Ovi ljudi će voditi međimurske vatrogasce

Na svojoj prvoj sjednici u novom sazivu izvršeno je konstituiranje Predsjedništva Vatrogasne zajednice Međimurske županije, tijelo koje je izabrano 5. svibnja na Izbornoj sjednici Skupštine VZMŽ.

>>> VATROGASCI I ŽUPAN Novi, bolji i konkretniji način suradnje

U Predsjedništvo su ušli, temeljem izbora po VZO-VZG-VZP: Srećko Mrazović, Mario Medved, Robert Pevec, Kristijan Molnar, Jadranka Sermek, Robert Filipović, Andreas Lisjak, Marijan Blažeka, Aleksandar Karlovčec, Marko Strojko, Zlatko Marciuš, Dragutin Trupković, Josip Posavec, Damir Kovačić i Dragutin Pavleković. Jedno mjesto je ostavljeno za predstavnika Međimurske županije.

Predsjednik je Mario Medved iz Čakovca, a dopredsjednici Andreas Lisjak iz Svete Marije i Aleksandar Karlovčec iz Štrigove.

Oni će u tom tijelu biti u mandatnom razdoblju od 2017. do 2021. godine.

Predsjedništvo je imenovalo Zapovjedništvo od 2017.-2021. U njemu će biti: Nikola Besedić, Goran Pomor, Robert Meglić, Zvonko Knezić, Miroslav Kocijan, Stjepan Tomašek, Stanko Vugrinčić,, Franjo Jančec, Milan Flinčec, Mihael Grbavec, Siniša Novak, Josip Senčar, Božidar Golomboš, Emil Đuran, Nenad Biškup i Mladen Kanižaj. Zapovjednik im je Mladen Kanižaj, a njegovi su pomoćnici Stjepan Tomašek, Stanko Vugrinčić i Mihael Grbavec.

Povjerenstvo Vatrogasne zajednice Međimurske županije će činiti predsjednik, dopredsjednici, zapovjednik, Robert Meglić, Dragutin Trupković i predstavnik Međimurske županije.

U Povjerenstvo za priznanja i odlikovanja su imenovani: Marijan Blažeka, Aleksandar Karlovčec, Mladen Jelenić, Josip Senčar i Robet Pevec.

Povjerenstvo za natjecanje činit će: Mladen Kanižaj, Nikola Besedić, Damir Novak, Jadranka Sermek i Mihajlo Pongrac.

Savjet vatrogasne mladeži će činiti: Marko Ptiček, Hrvoje Novaković, Robert Filipović, Anđelko Gašparić, Franjo Jančec, Jerko Pfeifer, Mihael Grbavec, Maja Petek, Dubravko Cvetko i Mateja Pintarić. Predsjednik Savjeta je Hrvoje Novaković.

Imenovani su i zamjenici članova Skupštine HVZ. To su Tomašek Stjepan iz Domašinca i Stanko Vugrinčić iz Kotoribe.

Donijeta je odluka o raspisivanju natječaja za zapošljavanje tajnika VZ-e na neodređeno vrijeme jer sadašnji Dragutin Trupković s 31. prosincem ove godine odlazi u mirovinu. Predsjedništvo se usuglasilo s tekstom natječaja.

Predsjedništvo je odlučilo da i dalje koordinator s Vatrogasnim vjesnikom za Međimursku županiju bude Mladen Grubić iz Čakovca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije