VRIJEME JE DA SE KRENE Prijavite se na natjecanje ‘Pješke ili biciklom na posao’

Zavod za javno zdravstvo Međimurske županije kroz svoje aktivnosti, programe i projekte, nastoji potaknuti ljude svih generacija na zdravi stil života, koji uključuje redovitu tjelesnu aktivnost.

Sa željom da u domeni transporta poveća broj aktivnih osoba, u suradnji s Gradskim bazenima Čakovec već desetu godinu organizira natjecanje namijenjeno zaposlenim osobama koje u tri tjedna natjecanja, od 4. do 24 ruja 2017. godine, trebaju u svakom tjednu barem 3 dana pješačiti ili putovati biciklom na posao i s posla.

Uključiti se mogu osobe s prebivalištem u Međimurskoj županiji kojima je udaljenost do posla 1 kilometar ili više. Sudionici tijekom akcije bilježe broj prijeđenih kilometara te po završetku akcije prijavljuju rezultate u Zavod za javno zdravstvo Međimurske županije.

Pristupnice s prijavom rezultata mogu se podići u Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije, u ambulantama obiteljske medicine te u ljekarnama, a možete ih skinuti i s njihove web stranice www.zzjz-ck.hr.

Nije se potrebno prijaviti na početku akcije, već će prijava rezultata započeti sa završetkom akcije, odnosno u petak 22.09.2017., a trajat će do 24.09.2017. godine. Prijave će se moći poslati poštom, a bit će omogućena i on line prijava na web stranici. Javno izvlačenje nagrada će biti 3. listopada u Čakovcu.

Akciju su na konferenciji za novinare predstavili prim. Marina Payerl-Pal, dr.med., ravnateljica Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije, Renata Kutnjak Kiš, dr.med., rukovoditeljica Djelatnosti za javno zdravstvo i Miodrag Novosel, univ.spec.men.sporta, director GP Ekom d.o.o.

Tom je prigodom predstavljen i plesni događaj pod nazivom FlashMOVE koji će se 27. rujna 2017. u 11 sati održati na Trgu Republike – ispred Centra za kulturu u Čakovcu (obilježavanje Europskog tjedna sporta), a najavljneo je i obilježavanje Svjetskog dana srca akcijama “Biciklom za srce” i “Volonteri u parku” u Prelogu, 30. rujna 2017. godine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije