VIDEO I FOTO Petu godinu zaredom u Nedelišću održan mažoret kamp

Najveći mažoret kamp u Hrvatskoj održan je u Nedelišću već petu godinu zaredom u organizaciji Mažoretkinja Nedelišća. Uslijed brojnih ljetnih nastupa mažoretkinje su pretposljednji tjedan kolovoza rezervirale za svoj dugogodišnji projekt kojeg su financijski poduprle Općina Nedelišće i Međimurska županija.

Mažoret kamp je održan od 21. do 24. kolovoza u Nedelišću na MESAP-u, a na kampu je sudjelovalo 120 djevojčica i djevojaka s područja općine Nedelišće, ali i cijelog Međimurja. Među sudionicama su bile većinom postojeće mažoretkinje, no uz njih je čak 40-tak djevojčica po prvi puta na nekoliko dana isprobalo kako je to biti mažoretkinja.

Sudionice kampa bile su podjeljene u sedam grupa koje su vodile educirane trenerice Vedrana Radmanić, Ivana Hajdinjak, Petra Mesarić, Lucija Novak, Blanka Šipek, Kristina Bacinger i odgojiteljica Ida Topolnjak te asistentice iz redova seniorskog i juniorskog sastava Mažoretkinja Nedelišća koje su pomagale u grupama i kod okrijepe za polaznice kampa (Berta Bregović, Tena Treska, Martina Železnjak, Lara Vlahović, Hana Novak i Jana Srnec).

Polaznice kampa su u 4 dana naučile osnove mažoret plesa i vrtnje sa štapom, uz puno rekreacije, plesa, ali i timskih igara. Kako bi prezentirale naučeno, posljednji dan kampa održana je kratka prezentacija za roditelje. Sve sudionice su dobile majicu, diplomu za uspješan završetak kampa te fotografiju za uspomenu.

Po završetku kampa Mažoretkinje Nedelišća krenule su intenzivno sa svojim redovnim aktivnostima i nastupima, a primat će i nove članice koje žele biti dio velike zelene mažoret ekipe.

Do kraja rujna traju upisi za nove članice Mažoretkinja Nedelišća starosti od 4 godine na dalje (mažoret vrtić, dječji sastav, mlađe kadetkinje, starije kadetkinje, juniorke i seniorke). Svi zainteresirani za upis mogu se javiti na 098/9323599 (Vedrana), 099/5743527 (Ivana) ili na 091/5521705 (Lidija) te u inbox Facebook profila Mažoretkinje Nedelišća.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije