KREATIVCI MEĐIMURJA Ljeto kreative u Pribislavcu

Već treću godinu radionice za djecu u organizacij udruge ‘Kreativci Međimurja’ u Pribislavcu pravi su hit. Organizatori su sretni što se, kao i proteklih godina, odazvao velik broj djece. Na radionicama izrađuju kreativne ručne radove te se uče novim tehnikama ukrašavanja i modeliranja.

Stariji volonteri prenose svoja iskustva na nove generacije i time ih usmjeravaju na kreativnost, potiču društveno poduzetništvo i grade temelje za njihova buduća zanimanja. Uz kreativan rad, imali su vremena i za zajedničke igre, druženje i čašćenje.

Udruga broji 116 članova i velik broj volontera koji pomažu u radu s djecom. Za svoje aktivnosti koriste prostorije u Čakovcu i prostor u Pribislavcu gdje održavaju radionice za djecu, mlade i sve one koji se tako osjećaju.

Kao i proteklih godina, svoje radove prezentiraju na manifestacijama i sajmovima poput Porcijunkulova, Špancirfesta, Ludbreškog proščenja, na MESAP-u, Podravskim motivima u Koprivnici, Danima Općine Pribislavec i drugima.

Posebnu zahvalu upućuju načelnici Općine Pribislavec Višnji Ivačić, tvrtkama i pojedincima te predsjednici Udruge žena Magnolija Jagodi Okreša na pomoći u realizaciji radionica. Za Dane Općine Pribislavec, odradit će radionicu primjerenu za djecu polaznike ljetnih radionica, ali i za starije koji im se žele pridružiti.

Radionica će se odvijati u subotu, 26. kolovoza od 14 do 16 sati u atriju Dvorca Kaštel. Njihove članice će pripremiti prezentaciju salveta tehnike. Možete ih potražiti i na Facebook stranici Kreativci Međimurja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije