VIDEO I FOTO Deveta Dravska regata u Donjoj Dubravi okupila 19 ekipa

>> 9. Dravska regata u Donjoj Dubravi (Subota, 19.8.2017.)

U subotu, 19. kolovoza Nautički klub ‘Fljojsar’ iz Donje Dubrave devetu godinu za redom je na odvodnom kanalu HE Dubrava organizirao regatu u konkurenciji veslačica i veslača, a natjecalo se ukupno 19 veslačkih ekipa. Pet ženskih ekipa veslalo je na stazi dužine 2,5 kilometra.

>>> FOTOGALERIJA: 9. Dravska regata u Donjoj Dubravi

U takvoj konkurenciji ponovno su pobijedile natjecateljke imena ‘Čarli je zakon’ (Josipa Punčikar, Maja Klarić, Martina Kos-Herc, Jelena Glavak). Njima je trebalo 8:58 minuta za prelazak staze. Drugo mjesto su osvojile natjecateljke u timu ‘ZG Zgorčan’ (Kristina Pavlic, Martina Kiš, Ana Kiš, Anita Žvorc) s vremenom 9:06, dok je treće mjesto pripalo Bali teamu (Marija Šafar, Spomenka Duhović, Danica Miser, Smiljana Horvat) koje su stazu prošle za 9:57 minuta.


U konkurenciji 14 muških ekipa stazu dugu 5 kilometara su najbrže prešli natjecatelji druge ekipe Fljojsara iz Donje Dubrave (Miroslav Horvat, Branko Ivančić, Roman Jagarinec, Dominik Miser) kojima je za tu dionicu trebalo 16:38 minuta.

Drugi su bili natjecatelji druge ekipe Labuda (Ivan Višnjić, Ivan Čonkaš, Davor Grahovec, Branko Višnjić) s vremenom 18:07, dok je treće mjesto pripalo prvoj ekipi Labuda (Dražen Novak, Davor Sakač, Dejan Petrić, Stjepan Srpak) koja je stazu prošla za 18:59 minuta.

Na svečanosti proglašenja najboljih te podjeli medalja i nagrada, okupljenima su se obratili klupski predsjednik Darko Punčikar, načelnik Općine Donja Dubrava Marijan Varga, Josip Grivec, zamjenik župana te Darko Horvat, saborski zastupnik.

>>> FOTOGALERIJA: 9. Dravska regata u Donjoj Dubravi

U provođenju natjecanja organizatorima je potpora bila HGSS Čakovec koja se brinula za sigurnost natjecatelja. Valja spomenuti još i poklon Đure Šimunića koji je Nautičkom klubu Fljojsar poklonio sliku koja prikazuje detalj s početka gradnje Fljojsarovog doma.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije